Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Striemen

Striemen, vaak geassocieerd met zwangerschap, groeispurten of gewichtsveranderingen, kunnen zowel vrouwen als mannen treffen. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat striemen meer zijn dan alleen cosmetische zorgen.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Striemen of straie Behandelen bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten: Ontdek Effectieve Oplossingen voor Een Gladdere Huid

Striemen behandelen

Striemen of straie, vaak geassocieerd met zwangerschap, groeispurten of gewichtsveranderingen, kunnen zowel vrouwen als mannen treffen. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat striemen meer zijn dan alleen cosmetische zorgen. Onze skinexperts bieden gespecialiseerde behandelingen om striemen te verminderen en je te helpen bij het bereiken van een gladdere huid.

Hoe Ontstaan Striemen en Treffen Ze Alleen Vrouwen?

Striemen ontstaan wanneer de huid te snel uitrekt, waardoor de elastinevezels breken. Hoewel ze vaak geassocieerd worden met zwangerschap, kunnen ze ook voorkomen bij zowel mannen als vrouwen door groeispurten, gewichtsschommelingen of intensieve lichaamsbeweging. Striemen verschijnen vaak als rode of witte lijnen op de huid.

Striemen Behandelen met Mesotherapie en Peelings

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we geavanceerde behandelingen zoals mesotherapie en peelings om striemen aan te pakken. Mesotherapie omvat het injecteren van voedingsstoffen direct in de huid om de kleur van de striemen te egaliseren en ze minder zichtbaar te maken. Peelings worden toegepast om de huidtextuur te verbeteren en de striemen te vervagen.

Geschikt voor Alle Huidskleuren

Mensen met een donkere huidskleur ervaren vaak meer zichtbare striemen, maar ook op een blanke huid kunnen ze wit of rood kleuren. Ongeacht je huidskleur, de skinexperts van Huidtherapie Zuid Hoogstraten hebben ervaring in het behandelen van diverse huidtypes en kleuren.

Professionele Aanpak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Onze skinexperts begrijpen dat striemen niet alleen fysiek, maar ook emotioneel impact kunnen hebben. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak met hoogwaardige behandelingen. We streven naar het verminderen van de zichtbaarheid van striemen, waardoor je weer kunt genieten van een gladdere en egale huid.

Ontdek de mogelijkheden van onze striemenbehandelingen. Maak vandaag nog een afspraak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ervaar hoe onze skinexperts je kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de uitstraling van je huid.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online