Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Huidanalyse adviesgesprek en kennismakingsbehandeling

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat het zetten van de eerste stap naar een huidspecialist een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een unieke en rustgevende ervaring aan voor wie een afspraak maakt voor een adviesgesprek

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Ontdek een Persoonlijke Benadering van Huidverzorging bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

De eerste stap naar professioneel huidadvies heb jij zonet gezet!

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat het zetten van de eerste stap naar een huidspecialist een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een unieke en rustgevende ervaring aan voor iedereen die een afspraak maakt voor een adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.

Stap 1: Persoonlijk Adviesgesprek

Onze aanpak begint altijd met een persoonlijk adviesgesprek waarin we jouw wensen en verwachtingen grondig bespreken. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten geloven we in eerlijkheid en transparantie. Daarom vertellen we je direct wat haalbaar is en welke resultaten je kunt verwachten.

Stap 2: Microscopische Huidanalyse

Na het gesprek nemen we de tijd om je huid te analyseren met een microscoop, recht voor je ogen. Geen ingewikkelde machines, maar een gedetailleerde uitleg met het blote microscopische oog. We bespreken wat we zien en beantwoorden al je vragen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de conditie van je huid.

Stap 3: Kennismaking met Jouw Huid

Om je huid beter te leren kennen, starten we met zachte cleansers en peelings om de reactie van je huid te observeren. Geen overbodige tierlantijnen, maar een hands-on benadering om de behoeften van jouw huid te begrijpen. We zorgen ervoor dat elke stap ontspannend en comfortabel is.

Stap 4: Advies en Productinformatie

Na de kennismaking bespreken we jouw specifieke wensen en doelen voor je huid. We geven een korte uitleg over de producten die we aanraden, zowel voor gebruik in de cabine als thuis. Transparantie staat voorop, en we beantwoorden graag al je vragen over de aanbevolen producten.

Stap 5: Ontspannende Behandeling

De kennismakingsbehandeling omvat een kalmerend masker en een ontspannende gezichtsmassage. Dit geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe jouw huid reageert op specifieke behandelingen en producten. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten streven we naar een ervaring die niet alleen effectief is, maar ook ontspannend en verkwikkend.

Stap 6: Vervolgafspraak of Traject

Na de kennismakingsbehandeling ben je vrij om te kiezen of je wilt beginnen met een enkele vervolgafspraak of een behandeltraject. We respecteren jouw tempo en bieden flexibele opties die aansluiten bij jouw behoeften en agenda.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere en stralende huid. Maak een afspraak voor een adviesgesprek en kennismakingsbehandeling bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ontdek de persoonlijke benadering van huidverzorging die bij jou past.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online