Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Luxe Klassieke gelaatsverzorging

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we een exclusieve klassieke gelaatsverzorging die verder gaat dan een standaard behandeling. Ontsnap aan de dagelijkse stress en gun jezelf een moment van ontspanning.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Luxe Gelaatsverzorging bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten: Geniet van Ontspanning en Verzorging met Mesoestetic, Image Skincare, BCN Barcelona, Skinderma of Medixa

Klassiek maar toch dat tikkeltje meer!

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we een exclusieve klassieke gelaatsverzorging die verder gaat dan een standaard behandeling. Ontsnap aan de dagelijkse stress en gun jezelf een moment van ontspanning, terwijl onze huidexperts jouw huid verwennen met hoogwaardige producten van toonaangevende merken zoals Mesoestetic, Image Skincare, BCN Barcelona, Skinderma of Medixa.

Waarom Kiezen voor een Klassieke Gelaatsverzorging?

Onze klassieke gelaatsverzorging is perfect voor wie wil genieten van een ontspannende 'onderhoudsbeurt' zonder specifieke huidproblemen aan te pakken. Het is een luxe behandeling die gericht is op het verbeteren van de algehele huidconditie en het bevorderen van ontspanning.

Professionele Skinexperts en Medische Producten

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten staan ervaren skinexperts voor je klaar om een behandeling op maat te bieden. We maken gebruik van medische producten van Mesoestetic, Image Skincare, BCN Barcelona, Skinderma en Medixa om jouw huidconditie na het verlaten van de cabine aanzienlijk te verbeteren.

Wat Kun je Verwachten tijdens de Klassieke Gelaatsverzorging?
  • Reiniging en Exfoliatie: Verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen om de huid te vernieuwen.
  • Ontspannende Massage: Stimuleert de bloedsomloop en bevordert ontspanning.
  • Masker en Verzorging: Hoogwaardige maskers en verzorgende producten afgestemd op jouw huidtype.
  • Advies voor Thuisverzorging: Persoonlijk advies voor het behoud van een gezonde huid tussen de behandelingen door.
Resultaten van de Klassieke Gelaatsverzorging:

Na de behandeling zal je direct een verbetering van de huidtextuur en een stralende teint ervaren. De ontspanning en verjonging die je tijdens de behandeling hebt ervaren, zullen nog lang voelbaar zijn.

Gun Jezelf een Verwenmoment bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten
Ontdek de luxueuze klassieke gelaatsverzorging bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ervaar de weldaad van hoogwaardige producten en professionele expertise. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw huid de aandacht en verzorging die het verdient.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online