Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Pigmentvlekken I UV schade

SOS pigmentvlekken en UV-schade Pigmentvlekken en UV-schade kunnen de jeugdige uitstraling van de huid aanzienlijk beïnvloeden. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden onze ervaren skinexperts geavanceerde behandelingen.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Effectieve Behandeling van Pigmentvlekken, UV-Schade en Ouderdomsvlekken bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten: Herstel Jouw Stralende Huid met Mesotherapie, Dermapen en Peelings

Pigmentvlekken, UV-schade en ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken, UV-schade en ouderdomsvlekken kunnen de jeugdige uitstraling van de huid aanzienlijk beïnvloeden. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden onze ervaren skinexperts geavanceerde behandelingen, waaronder mesotherapie, dermapen en peelings, om pigmentvlekken te verminderen en jouw huid weer te laten stralen. Maar wat is eigenlijk het verschil met ouderdomsvlekken?

Wat zijn Pigmentvlekken, UV-Schade en Ouderdomsvlekken en Hoe Ontstaan Ze?

Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van melanine, vaak als gevolg van blootstelling aan de zon of veroudering. UV-schade, afkomstig van langdurige blootstelling aan de zon, kan leiden tot vroegtijdige veroudering, waaronder pigmentvlekken. Ouderdomsvlekken, daarentegen, zijn het resultaat van jarenlange zonblootstelling en het natuurlijke verouderingsproces van de huid.

Professionele Behandelingen voor Pigmentvlekken, UV-Schade en Ouderdomsvlekken

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we diverse effectieve behandelingen om deze huidproblemen aan te pakken:

  1. Mesotherapie: Voedingsstoffen en pigmentremmende stoffen worden direct in de huid geïnjecteerd, vervagen pigmentvlekken en verjongen de huid.
  2. Dermapen: Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, vermindert pigmentvlekken en verbetert de algehele huidtextuur.
  3. Peelings: We gebruiken hoogwaardige peelings van merken zoals Mesoestetic Benelux, Image Skincare, Skinderma, BCN Barcelona en Medixa. Peelings verwijderen beschadigde huidlagen en bevorderen een egale huidskleur.
Verschil met Ouderdomsvlekken:

Ouderdomsvlekken, ook bekend als levervlekken, komen vaak voor op delen van de huid die veel zijn blootgesteld aan de zon, zoals gezicht, handen en schouders. Terwijl pigmentvlekken en UV-schade zich richten op melanineproductie, ontstaan ouderdomsvlekken door de ophoping van lipofuscine, een natuurlijk pigment dat zich ophoopt met de tijd.

Verjong Jouw Huid met Huidtherapie Zuid Hoogstraten
Pigmentvlekken, UV-schade en ouderdomsvlekken hoeven niet langer jouw jeugdige uitstraling te belemmeren. Onze skinexperts staan klaar om je te begeleiden naar een stralende en egale huid. Maak vandaag nog een afspraak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ontdek hoe onze professionele behandelingen jouw huid kunnen transformeren.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online