Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Rugbehandeling B-acne

Rugbehandeling b-acne bij Huidtherapiezuidhoogstraten

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Rugbehandeling B-acne

Maak komaf met onzuiverheden op de rug

Ontdek de geheimen van een gladde, stralende rug met onze speciale rugbehandeling bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten. We begrijpen dat onzuiverheden, acne, littekens en verkleuringen op de rug soms ontsierend kunnen zijn en je zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden. Daarom bieden wij een effectieve oplossing: de Rugpeeling, speciaal ontwikkeld door onze Seinexpert Barbara.

Onze Rugpeeling is gebaseerd op lichte zuren die diep doordringen in de huid om onzuiverheden aan te pakken en de huidtextuur te verbeteren. Met instant resultaat kun je direct een gladdere, helderdere en egalere huid ervaren.

Bacné is een samenstelling van back-acné of onzuiverheden, verkleuringen, puistjes of littekentjes

Tijdens de behandeling zal Skinexpert Barbara de rug grondig reinigen en voorbereiden op de peeling. Vervolgens wordt de peeling gelijkmatig aangebracht, waarbij de actieve ingrediënten diep doordringen in de poriën en de huid vernieuwen van binnenuit.

De Rugpeeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en huidconditie. Of je nu last hebt van hardnekkige acne, onzuiverheden, littekens of verkleuringen, onze behandeling biedt een effectieve oplossing voor een stralende rug.

Na de behandeling adviseren we je over de juiste nazorg om de resultaten te optimaliseren en de huid te beschermen. Afhankelijk van jouw individuele behoeften kan een reeks behandelingen worden aanbevolen voor langdurige resultaten.

Afspraak maken voor een rugbehandeling bacné bij Huidtherapiezuidhoogstraten

Ontdek vandaag nog de voordelen van onze Rugpeeling en geniet van een zelfverzekerde, stralende rug. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar zelf de transformatie van je huid bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online