Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Litteken na chirurgie

Na een heelkundige ingreep, zoals een borstvergroting, -verkleining, amputatie of buikwandcorrectie, kan littekenweefsel een blijvende herinnering achterlaten. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we post-chirurgische littekens

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Littekenzorg met Compassie: Ontdek de Herstellende Aanpak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Littekenbehandeling

Na een heelkundige ingreep, zoals een borstvergroting, -verkleining, amputatie of buikwandcorrectie, kan littekenweefsel een blijvende herinnering achterlaten. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat post-chirurgische littekens meer dan alleen fysiek kunnen zijn, en we bieden met liefde en zorgvuldige nazorg oplossingen om je na de operatie niet in de kou te laten staan.

Verschillende Littekens, Dezelfde Zorg

Littekens na chirurgie kunnen variëren, van verhoogd of verkleurd tot verhard of met verklevingen. Onze huidtherapeuten zijn ervaren in het behandelen van diverse littekentypes en begrijpen dat elk litteken unieke aandacht vereist.

Effectieve Behandelingen voor Post-Chirurgische Littekens

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we gespecialiseerde behandelingen om post-chirurgische littekens te verzorgen. Ontdek de kracht van LPG endermologie en Dermapen Medical Littekens. Deze behandelingen stimuleren de aanmaak van nieuw collageen, waardoor littekens soepeler worden en de huidstructuur verbetert.
Waarom Kiezen voor Onze Aanpak?

Vaak kan het gebruik van littekenzalven na enkele weken niet meer het gewenste effect hebben. Onze aanpak gaat verder en biedt doeltreffende behandelingen om littekens te verbeteren op een dieper niveau. We luisteren naar jouw specifieke behoeften en creëren een behandelplan op maat voor een optimale littekenzorg.

Zorg voor Je Littekens, Zorg voor Jezelf

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten geloven we in het bieden van niet alleen fysieke, maar ook emotionele ondersteuning tijdens het herstelproces. Onze zorgzame benadering en geavanceerde behandelingen staan garant voor een littekenverzorging die je verdient.

Ontvang de Nazorg die Je Verdient - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, jouw partner in littekenzorg en herstel.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om met vertrouwen vooruit te kijken na een chirurgische ingreep.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online