Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Dermapen Microneedling

Dermapen of microneedling is een techniek waarbij microscopisch kleine perforaties in de huid worden gemaakt om zo actieve werkstoffen beter door de huidlagen heen te laten opnemen.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Dermapen Microneedlng bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Dermapen microneedling is een huidtherapeutische procedure die wordt gebruikt om de huid te verbeteren door kleine, gecontroleerde verwondingen aan te brengen met behulp van een apparaat genaamd een dermapen. Het doel van microneedling is om de natuurlijke herstelprocessen van de huid te stimuleren, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Hier is hoe het dermapen microneelding proces doorgaans verloopt:

  1. Voorbereiding: De huid wordt gereinigd en een verdovende crème kan worden aangebracht om eventueel ongemak tijdens de procedure te verminderen.
  2. Microneedling: De huidtherapeut gebruikt de dermapen, een handapparaat met kleine naaldjes, om microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Deze gaatjes zijn zo klein dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog, maar ze stimuleren de huid om te genezen en nieuw collageen en elastine aan te maken. Er worden actieve werkstoffen in de vorm van ampullen op de huid aangebracht die U zelf kan kiezen tijdens de intake en op advies van therapeute Barbara.
  3. Post-treatment: Na de microneedling kan de huid rood en gevoelig zijn, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand. Het gebruik van kalmerende crèmes en het vermijden van blootstelling aan de zon wordt aanbevolen gedurende enkele dagen na de behandeling. We bieden ook een NO-needle therapie aan met RF of radiofrequentie als alternatief voor dermapen of microneedling. 

De voordelen van dermapen microneedling kunnen zijn:

  • Verbeterde huidtextuur en teint
  • Verkleining van poriën
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbeterde absorptie van huidverzorgingsproducten

Het aantal behandelingen dat nodig is, kan variëren afhankelijk van de specifieke huidproblemen en het gewenste resultaat. Het wordt meestal aanbevolen om meerdere sessies te laten uitvoeren voor optimale resultaten.

Benieuwd geworden? Boek je afspraak online in voor een microneedling - dermapen behandeling bij Barbara van HuidtherapiezuidHoogstraten. 

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online