Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Medische Peeling

Een medische peeling kan op een verantwoorde wijze aanzienlijke huidverbetering bieden bij huidproblematieken zoals huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, littekens, striemen, etc.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Medische Peeling bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we de medische peeling aan van O.A. Mesoestetic. Mesoestetic Benelux is een bekend merk op het gebied van medische peelings en biedt een verscheidenheid aan peelings die gericht zijn op het verbeteren van verschillende huidproblemen. Hier zijn enkele van de medische peelings die worden aangeboden door Mesoestetic Benelux en de bijbehorende huidproblemen die ze kunnen aanpakken:

  1. Mesopeel: Deze peeling is geschikt voor de behandeling van huidveroudering, pigmentatieproblemen, acne en littekens. Het kan helpen bij het verhelderen van de teint, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de textuur van de huid en het verminderen van acne en acne littekens.
  2. Cosmelan: Dit is een depigmentatiepeeling die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van hyperpigmentatie, zoals melasma, zonneschade en post-inflammatoire hyperpigmentatie. Het kan helpen bij het verminderen van donkere vlekken en het egaliseren van de teint.
  3. Mesopeel Melanostop Tran3x: Deze peeling is gericht op het behandelen van hyperpigmentatie en melasma. Het bevat ingrediënten die de melanineproductie remmen en helpen om donkere vlekken te verminderen en de teint te egaliseren.
  4. Mesopeel Modified Jessner: Deze peeling is effectief voor de behandeling van acne, acne littekens, verstopte poriën en huidveroudering. Het kan helpen bij het verminderen van acne-uitbraken, het verbeteren van de textuur van de huid en het verminderen van littekens en onregelmatigheden.
  5. Mesopeel TCA: Trichloorazijnzuur (TCA) peeling is geschikt voor de behandeling van matige tot ernstige huidveroudering, rimpels, pigmentatieproblemen en acne littekens. Het kan helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het verhelderen van de teint. HuidtherapieZuidHoogstraten biedt geen TCA peelings aan.

Verder bieden we ook de peelings aan van BCN Barcelona. BCN Institute Barcelona is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van medische esthetische behandelingen, waaronder peelings. Hier zijn enkele van de peelings die worden aangeboden door BCN Institute Barcelona:

  1. BCN Peel: Dit is een lijn van peelings die zijn ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken, waaronder huidveroudering, pigmentatieproblemen, acne en littekens. Deze peelings bevatten vaak een combinatie van actieve ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur, melkzuur, kojiczuur en vitamine C, die helpen bij het exfoliëren van de huid, het verminderen van pigmentvlekken en het stimuleren van de collageenproductie.
  2. BCN Aesthetic Peel: Dit is een specifieke lijn van peelings die zijn ontworpen voor esthetische behandelingen, waaronder anti-aging, huidvernieuwing en het verbeteren van de huidtextuur. Deze peelings bevatten vaak geavanceerde ingrediënten zoals retinoïden, peptiden en antioxidanten die helpen bij het verjongen van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.
  3. BCN Medical Peel: Deze peelings zijn ontwikkeld voor medische toepassingen en worden vaak gebruikt door dermatologen en huidtherapeuten voor het behandelen van huidproblemen zoals acne, littekens, melasma en hyperpigmentatie. Ze kunnen een hogere concentratie actieve ingrediënten bevatten dan esthetische peelings en worden meestal uitgevoerd onder toezicht van een medische professional.
  4. BCN Chemical Peel: Dit is een algemene term die wordt gebruikt om de verschillende soorten chemische peelings van BCN Institute Barcelona te beschrijven. Deze peelings kunnen variëren in sterkte en formulering, afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt en het beoogde doel van de behandeling.

Het is belangrijk om weten dat na een peeling je wel een week rekening moet houden met het aanpassen van je gewoonten en activiteiten, bv. het innemen van antibiotica, gebruik van sauna, het gebruik van zonnebank en het doen van zonnige buitenactiviteiten. Verder zal je ook je cosmetica en verzorgingsproducten van thuis tijdelijk moeten aanpassen. Reken daarvoor op 1 week. We bieden ook peelings aan zonder zuren waarbij je hier geen rekening mee dient te houden.

Benieuwd wat een Medische peeling voor jou kan doen? Contacteer dan Barbara van HuidtherapiezuidHoogstraten. 

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online