Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Lokaal vet

Loaal vet, dat zich vaak concentreert op specifieke zones zoals lovehandles, het gebied onder de bh of een ongewenst buikje, kan een hardnekkige uitdaging zijn. Maar waarom is dit vet zo moeilijk weg te krijgen?

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Lokaal Vet Aanpakken bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten: Ontdek Effectieve Oplossingen voor Hardnekkige Vetzones

Lokaal vet behandelen, het bestaat!

Loaal vet, dat zich vaak concentreert op specifieke zones zoals lovehandles, het gebied onder de bh of een ongewenst buikje, kan een echte uitdaging zijn. Maar waarom is dit vet zo moeilijk weg te krijgen? Lokaal vet staat bekend om zijn weerstand tegen traditionele dieet- en oefeningsmethoden. Gelukkig biedt Huidtherapie Zuid Hoogstraten gespecialiseerde behandelingen om deze moeilijke vetzones te hermodelleren en jouw contourdoelen te bereiken.

Wat maakt lokaal vet zo hardnekkig?

Lokaal vet wordt vaak beïnvloed door genetica, hormonale factoren en levensstijlkeuzes. Het kan zich ophopen op specifieke plekken, zelfs bij mensen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Door de lokale aard van dit vet, kan het uitdagend zijn om er effectief vanaf te komen.

Hoe behandelen we lokaal vet bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten?

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we de complexiteit van lokaal vet. Daarom bieden we een scala aan geavanceerde behandelingen die zich richten op hermodellering en contourverbetering:

  1. LPG Endermologie: Een innovatieve techniek die gebruikmaakt van gemotoriseerde rollen en zuigkracht om de huid te masseren en het lokaal vet aan te pakken.
  2. Cavitatie: Door middel van ultrasone geluidsgolven worden vetcellen afgebroken, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden geëlimineerd.
  3. Maderotherapie: Een behandeling met houten rollers en attributen die gericht zijn op het verminderen van vetophopingen en het verbeteren van de huidtextuur.
  4. Afslankingspakkingen: Speciale pakkingen die gericht zijn op het verminderen van lokale vetophopingen en het verstevigen van de huid.
  5. Mesotherapie: Een behandeling waarbij voedingsstoffen rechtstreeks in de vetcellen worden geïnjecteerd om hun functie te verbeteren en de vetverwijdering te stimuleren.
Belangrijk om mee rekening te houden

Als je te maken hebt met overgewicht en op zoek bent naar algehele gewichtsvermindering, raden we aan eerst een afspraak te maken bij een diëtist(e) of voedingsdeskundige in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging. Als je echter al actief bezig bent met een gezonde levensstijl en je specifieke zorgen hebt over lokale vetzones, staan wij klaar om je te helpen.

Zet vandaag nog de stap naar een gerichte aanpak van lokaal vet. Maak een afspraak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw specifieke contourdoelen.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online