Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Rokershuid

Ontdek de Geheimen van een Stralende Huid. Behandeling van de Rokershuid bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten. Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten, waar we gespecialiseerd zijn in het behandelen van de rokershuid.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Ontdek de Geheimen van een Stralende Huid

Behandeling van de Rokershuid bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten, waar we gespecialiseerd zijn in het behandelen van de rokershuid. Roken heeft niet alleen invloed op je algehele gezondheid, maar het laat ook sporen na op je huid. Onze missie is om jouw huid te revitaliseren en te laten stralen met behulp van geavanceerde behandelingen en hoogwaardige producten.

Wat is een rokershuid en hoe herken je deze?

Een rokershuid is het resultaat van langdurige blootstelling aan tabaksrook. Deze huid kenmerkt zich door fijne lijntjes, rimpels, een doffe teint en een verlies van elasticiteit. Roken beïnvloedt de bloedtoevoer naar de huid, waardoor deze minder zuurstof en voedingsstoffen ontvangt. Dit leidt tot vroegtijdige veroudering en een versneld proces van huidveroudering.

Effecten van roken op de huid

Roken heeft verschillende schadelijke effecten op de huid, zoals de afbraak van collageen en elastine, de vorming van expressielijnen rond de mond en ogen, en een verhoogd risico op huidkanker. Daarom is het van essentieel belang om extra aandacht te besteden aan de gezichtsverzorging bij een rokershuid.

Het belang van een goede gelaatsverzorging bij een rokershuid

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we de unieke behoeften van een rokershuid. Daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken zoals Mesoestetic, Image Skincare, Institute BCN, Skinderma, en Medixa Italia. Deze medische merken zijn specifiek ontworpen voor huidverbetering en herstel.

Onze geïntegreerde aanpak: producten en toestellen

Wij geloven in een holistische benadering van huidverzorging. Naast de effectieve producten maken we gebruik van geavanceerde toestellen, waaronder LPG endermologie, zuurstofmachine en hydrafacial, om optimale resultaten te behalen. Deze behandelingen stimuleren de collageenproductie, verbeteren de textuur van de huid en zorgen voor een gezonde, stralende gloed.

Ervaar de Transformatie bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten streven we ernaar om jouw huid te herstellen en te vernieuwen. Ontdek de kracht van onze op maat gemaakte behandelingen en hoogwaardige producten. Investeer in de gezondheid van je huid en geniet van een stralende teint. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen.

Laat jouw huid weer stralen - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, jouw partner in huidverzorging.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online