Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Grove poriën

Grove poriën, vaak verward met onzuivere poriën, kunnen een uitdaging vormen voor wie streeft naar een gladde en egale huid. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we gespecialiseerde behandelingen om grove poriën aan te pakken.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Grove Poriën Behandelen bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten: Ontdek Professionele Oplossingen voor een Verfijnde Huidtextuur

Grove poriën behandelen

Grove poriën, vaak verward met onzuivere poriën, kunnen een uitdaging vormen voor wie streeft naar een gladde en egale huid. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we gespecialiseerde behandelingen om grove poriën aan te pakken en je te helpen bij het bereiken van een verfijnde huidtextuur.

Wat zijn Grove Poriën en hoe verschillen ze van Onzuivere Poriën?

Grove poriën zijn vergrote haarfollikels op de huid, waardoor ze meer opvallen dan normaal. In tegenstelling tot onzuivere poriën zijn grove poriën niet noodzakelijk gerelateerd aan onzuiverheden, maar ze kunnen wel een grotere kans op ophoping van vuil en talg hebben.

Hoe Ontstaan Grove Poriën en Hoe Houd je ze Schoon?

Factoren zoals genetica, veroudering, overmatige blootstelling aan de zon en verstopte poriën kunnen bijdragen aan het ontstaan van grove poriën. Het is essentieel om ze schoon te houden om verstoppingen en een ongelijkmatige huidtextuur te voorkomen. Regelmatige reiniging en hydratatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Professionele Behandeling bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten pakken we grove poriën professioneel aan met geavanceerde technieken en hoogwaardige producten. Onze behandeling omvat:

  1. Ultrasoon Skinscrubber: Een geavanceerd apparaat dat ultrasone trillingen gebruikt om dode huidcellen, vuil en talg voorzichtig te verwijderen, waardoor de poriën verfijnd worden.
  2. Comedonen Drukker: Voor gerichte reiniging gebruiken we een comedonen drukker om overtollig vuil uit de poriën te verwijderen, dit kan handmatig of met het gebruik van hulpmiddelen zoals de skinscrubber.
  3. Dieptereiniging en Starterspeeling: Afhankelijk van de ernst van de grove poriën kunnen we een dieptereiniging van de eerste graad aanbieden. Voor meer intensieve behandelingen kan een starterspeeling overwogen worden, gevolgd door ons aanbevolen peelingstraject voor optimale resultaten.
Merken waar we mee werken:

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten gebruiken we hoogwaardige producten van toonaangevende merken zoals Mesoestetic, Image Skincare, Skinderma, Medixa, en BCN Barcelona. Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun effectiviteit in het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van poriën.

Ontdek de voordelen van een professionele benadering van grove poriën. Maak vandaag nog een afspraak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ervaar hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van een verfijnde en stralende huid.

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online