Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Litteken

Littekens kunnen variëren van vroegere acne, chirurgische ingrepen tot littekens die ontstaan zijn door eigen handelen door bijvoorbeeld stressfactoren. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten behandelen onze ervaren huidexperts littekens.

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Effectieve Littekenbehandeling bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten: Voor Zowel Oude als Nieuwe Littekens

Littekens, hoe sneller je erbij bent hoe beter. Maar ook oude littekens kunnen we nog verbeteren.

Littekens kunnen variëren van vroegere acne, chirurgische ingrepen tot littekens die ontstaan zijn door eigen handelen door bijvoorbeeld stressfactoren. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen onze ervaren huidexperts dat littekens niet alleen fysiek, maar ook emotioneel belastend kunnen zijn. Ontdek hoe wij effectieve behandelingen met de dermapen en medische ampullen van BCN Institute Barcelona, Skinderma en Mesoestetic Benelux aanbieden om zowel oude als nieuwe littekens te verminderen.

Verschillende Soorten Littekens en Hun Oorzaken

Littekens kunnen diverse oorzaken hebben, zoals acne-uitbraken, chirurgische ingrepen of zelfaangebrachte littekens door externe stressfactoren. Het is belangrijk om te weten dat zowel oude als nieuwe littekens succesvol kunnen worden behandeld.

Dermapen Behandeling voor Littekens

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten maken we gebruik van de dermapen, een geavanceerde microneedlingtechniek. De dermapen creëert microscopisch kleine openingen in de huid, wat de natuurlijke genezing stimuleert en de productie van collageen bevordert. Dit resulteert in een verfijning van littekens en een verbeterde huidtextuur.

Medische Ampullen voor Optimaal Herstel

Onze behandelingen worden versterkt door het gebruik van medische ampullen van gerenommeerde merken zoals BCN Institute Barcelona, Skinderma en Mesoestetic Benelux. Deze ampullen bevatten krachtige ingrediënten die de huidvernieuwing stimuleren, de pigmentatie verminderen en het herstel van de huid bevorderen.

Flexibele Aanpak voor Diverse Littekensoorten

Of het nu gaat om acnelittekens, chirurgische littekens of zelfaangebrachte littekens, ons team bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten ontwikkelt een behandelplan op maat. We streven naar het verminderen van littekens en het herstellen van een egale huidstructuur.

Aanbevolen Behandeltraject en Resultaten

Over het algemeen raden we een behandeltraject van meerdere sessies aan voor optimale resultaten. De dermapenbehandeling in combinatie met medische ampullen biedt een geleidelijke verbetering van littekens, zowel oud als nieuw.

Ontdek de Kracht van Littekenbehandeling bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten
Maak vandaag nog een afspraak bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verminderen van littekens en het herstellen van een gezonde, egale huid. Onze professionele aanpak staat garant voor zichtbare resultaten en een verbeterd zelfvertrouwen.

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online