Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Rimpelbehandeling bio-botox

Rimpelbehandeling Bio-(Bo)tox

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Rimpelbehandeling Bio-( Bo)tox

Ontdek Bio-(Bo)tox, het natuurlijke alternatief voor botox, bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten. Voor iedereen die de krachtige resultaten van botox wil vermijden, bieden wij een unieke oplossing die de tekenen van veroudering op een natuurlijke wijze aanpakt.

Combinatie van microneedling met een medische antirimpel peeling.

Onze Bio-Botox behandeling combineert de effectieve technieken van microneedling dermapen en medische peelingen om de huid te verstrakken en rimpels zichtbaar te verminderen. In tegenstelling tot botox, waarbij de spieren tijdelijk worden verlamd, stimuleert onze behandeling op natuurlijke wijze de productie van collageen, elastine en huidverstrakking.

Waarom kiezen voor Bio-Botox in plaats van traditionele botox injecties? Hier zijn vijf nadelen van botox die je zou kunnen overwegen:

  1. Tijdelijke resultaten: Botox biedt tijdelijke verlichting van rimpels en vereist regelmatige herhaling van injecties om de resultaten te behouden.
  2. Beperkte beweging: Botox kan leiden tot een beperkte beweging van de gezichtsspieren, wat een onnatuurlijke uitstraling kan veroorzaken.
  3. Mogelijke bijwerkingen: Botox injecties kunnen bijwerkingen veroorzaken zoals blauwe plekken, zwelling, hoofdpijn en ongemak op de injectieplaatsen.
  4. Kosten: Botox injecties kunnen duur zijn en de kosten kunnen snel oplopen bij regelmatige behandelingen.
  5. Niet geschikt voor iedereen: Botox is niet geschikt voor iedereen, met name mensen met bepaalde medische aandoeningen of allergieën.

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten geloven we in een natuurlijke en holistische benadering van huidverjonging. Onze Bio-Botox behandeling biedt een veilig en effectief alternatief dat de jeugdige uitstraling van de huid herstelt zonder het gebruik van botox.

Ervaar zelf de voordelen van Bio-Botox en geniet van een verjongde en verstrakte huid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe onze behandelingen je kunnen helpen om je beste zelf te worden.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online