Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Oogwallen

Oogwallen, in alle vormen en maten, kunnen een bron van zorg zijn voor velen. Of ze nu veroorzaakt worden door vocht, vet, diepte of verkleuring, bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten hebben we de perfecte oplossing voor fris en stralende ogen

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Stralende Ogen Zonder Wallen: Ontdek Onze Effectieve Behandelingen bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Oogwallen behandelen

Oogwallen, in alle vormen en maten, kunnen een bron van zorg zijn voor velen. Of ze nu veroorzaakt worden door vocht, vet, diepte of verkleuring, bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten hebben we de perfecte oplossingen om jouw ogen weer fris en stralend te laten uitkijken.

Verscheidenheid aan Oogwallen: Begrijp de Oorzaken

Oogwallen kunnen verschillende oorzaken hebben, variërend van genetische aanleg tot veroudering, vochtophoping of verminderde elasticiteit van de huid. Ongeacht de oorzaak, hebben wij op maat gemaakte oplossingen om deze zorgen aan te pakken.

Innovatieve Behandelingen: Zeg Vaarwel tegen Oogwallen

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we geavanceerde behandelingen die verder gaan dan traditionele oplossingen. Ontdek onze Global Eyecon van Mesoestetic, een zachte combinatie van microneedling en oogpeeling voor een effectieve vermindering van oogwallen. Als alternatief bieden we BCN cocktails Oculare en de meest zachte oplossing, LPG Eye treatment, voor een frisse en jeugdige uitstraling.
Global Eyecon van Mesoestetic: Een Revolutionaire Aanpak

De Global Eyecon behandeling van Mesoestetic combineert zachte microneedling met een verfijnde oogpeeling om de huid rondom de ogen te verjongen. Deze innovatieve aanpak stimuleert de collageenproductie en vermindert zichtbaarheid van wallen, waardoor de ogen weer stralen.

BCN Cocktails Oculare: Gerichte Verzorging

Onze BCN Cocktails Oculare bieden een gerichte verzorging voor de delicate huid rondom de ogen. Deze op maat samengestelde cocktails bevatten krachtige ingrediënten om wallen te verminderen en de huid te revitaliseren.

LPG Eye Treatment: De Zachte Oplossing

Voor wie op zoek is naar een zachtere benadering, bieden wij de LPG Eye Treatment. Deze niet-invasieve behandeling verstevigt de huid rondom de ogen en vermindert op een subtiele manier de zichtbaarheid van oogwallen.

Komaf met Oogwallen en Straal Weer

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat oogwallen meer dan alleen een uiterlijke zorg kunnen zijn. Ontdek onze doeltreffende behandelingen en herwonnen straling in de ogen. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om weer fris en stralend uit je ogen te kijken.

Zeg vaarwel tegen oogwallen - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, jouw partner in oogverjonging en stralende ogen.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online