Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten, bij Skinexperte Barbara. Benieuwd naar naar mijn verhaald en hoe ik hier ben ingerold? Lees dan gerust mijn bio hieronder.  

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Over mij

Ik ben Barbara, jouw gepassioneerde Huidtherapeute in Hoogstraten. 13 jaar geleden startte ik in Antwerpen mijn droom: Huidtherapie Zuid & The Wellness Room, vanuit mijn passie voor ontspanning, beauty en welzijn. Wat begon als een eenmanszaak groeide uit naar een concept met hoofdletter C. Dit resulteerde in het runnen van een massage- en beautysalon met +15 therapeuten en nog meer behandelkamers.

Middenin die drive van steeds maar "doordoen" en "in stand houden van" verloor ik de connectie met mezelf... en de connectie met de passie waarin ik ooit was gestart. Eenmaal running dacht ik dat ik zomaar niet kon opgeven. Het succes dat ik wilde behalen moest wel een keerzijde hebben. Maar is dat ook zo?

Na lang nadenken hakte ik de knoop door. Ik liet de filialen in Antwerpen over aan enkele gepassioneerde therapeuten. Loslaten is moeilijk, maar ook bevrijdend. Hier in Hoogstraten doe ik een total reset. Ik begin met een blanco klantenbestand...

en ben ontzettend enthousiast om je te laten weten dat ik sinds maart 2024 een nieuw stekje heb gevonden in het gezellige stadje Hoogstraten, meer genaamd in het "nieuwe Klooster" en Epic Alpaca Farm op de Bredaseweg nr. 32. Geëmotioneerd en blij, ben ik om mijn expertise in Huidverbetering hier aan te bieden, met de barbara-touch, en dat zonder personeel!

Huidtherapie Zuid Hoogstraten is vlot bereikbaar voor alle Kempenaars en de grensstreek met Nederland (Brabant). Wil je graag een massage boeken? Dan kan dit ook op hetzelfde adres, via The Wellness Room Hoogstraten.

Harmonie

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten geloof ik hartstochtelijk in de harmonie tussen natuur en wetenschap, en dat is precies wat je bij mij kunt verwachten. Mijn aanpak ligt in de huidexpertise zone tussen schoonheidsspecialiste en dermatologie, waarbij ik hoogwaardige medische en wetenschappelijk ondersteunde behandelingen aanbied met een persoonlijke aanpak en welgemeende ondersteuning in esthetische geneeskunde. Deze zijn niet -chirurgisch, niet -invasief, maar wel bewezen effectief en resultaatgericht.

Zachtheid

De behandelingen van Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden een verfrissende benadering in vergelijking met het traditionele beeld van koude en soms pijnlijke procedures. Dankzij mijn achtergrond als massage master, integreer ik een zachte en uiterst ontspannende touch in mijn behandelingen, waardoor we samen tot rust komen. Mijn doel is niet alleen het verbeteren van jouw huidgezondheid, maar ook om een kalmerende en plezierige ervaring te bieden. Jouw comfort staat voorop, en mijn expertise en verleden als massage master dragen bij aan een gevoel van luxe en ontspanning tijdens elke sessie.

Where nature meets science

Alternatieven

Mijn motto, "Where nature meets science," vormt de kern van onze gezamenlijke benadering. Wie mij kent, weet dat ik geen voorstander ben van botox en fillers. Wel geloof ik sterk in gezondere en duurzamere oplossingen die op de lange termijn gewaardeerd worden. Helaas kan dat niet alleen met 100% vegan en biologische producten, maar zijn er gelukkig wel healthy en bewezen resultaatgerichte alternatieven op de markt.

Geen quick-fix

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsvol traject, waar jouw huid, haar of lichaam, op de lange termijn gezonder, stralender en beter van wordt, ben je bij mij in Hoogstraten aan het juiste adres. Geen snelle, quick-fix of (schadelijke) oplossingen, noch dure veelbelovende p(l)(r)aatjes met weinig resultaat; wel een hoogkwalitatieve behandeling met een persoonlijke benadering voor een langdurig effect. Ik ben graag jouw begeleider vanaf visie tot uitvoering. Forever Young, in ons hart, maar ook in hoe we ons voelen en dat wat we uitstralen. En geef toe, wie wil er nou niet 5 of 10 jaartjes jonger uitzien?

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online