Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

LPG endermologie en endermolift

LPG Endermologie staat synoniem voor innovatie en effectiviteit in de wereld van bindweefselbehandeling. Als pionier op het gebied van niet-invasieve technologie heeft de LPG Endermologie machine een indrukwekkende reputatie opgebouwd

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

LPG Endermologie: De Revolutie in Bindweefselbehandeling

Ontdek de Wereld van LPG Endermologie

LPG Endermologie staat synoniem voor innovatie en effectiviteit in de wereld van bindweefselbehandeling. Als pionier op het gebied van niet-invasieve technologie heeft de LPG Endermologie machine een indrukwekkende reputatie opgebouwd en staat ze bekend om haar unieke vermogen om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Ontstaan en Evolutie

LPG Endermologie zag voor het eerst het daglicht in de vroege jaren '80, toen haar uitvinder, Louis Paul Guitay, de technologie ontwikkelde om bindweefselproblemen op te lossen zonder chirurgische ingrepen. Sindsdien heeft de technologie een opmerkelijke evolutie doorgemaakt en is ze uitgegroeid tot een wereldwijde standaard in niet-invasieve bindweefselbehandeling.

Kenmerken van LPG Endermologie

Wat LPG Endermologie onderscheidt, is haar gepatenteerde behandelingskop met roterende en pulserende rollers. Deze rollers manipuleren de huid zachtjes en stimuleren de onderliggende weefsels, waardoor de doorbloeding verbetert, de lymfedrainage wordt geactiveerd en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit alles zonder chirurgische ingrepen of downtime.
Vergelijking met Andere Bindweefselmachines

In vergelijking met andere bindweefselmachines blinkt LPG Endermologie uit in veelzijdigheid en precisie. De rollers kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de cliënt, waardoor de behandeling op maat kan worden gemaakt voor verschillende huidtypes en doelen.

Reputatie van LPG

LPG heeft wereldwijd een solide reputatie opgebouwd, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en klinische studies die de effectiviteit van de behandelingen aantonen. De technologie wordt vertrouwd door professionals in de esthetische geneeskunde en huidtherapie vanwege de bewezen resultaten en het vermogen om diverse esthetische problemen aan te pakken.

Wat LPG Endermologie voor Jou Kan Doen

LPG Endermologie biedt een breed scala aan voordelen voor zowel het lichaam als het gelaat. Van cellulitevermindering en contourverbetering tot het verminderen van rimpels en het herstellen van de huidelasticiteit, de behandeling is veelzijdig en kan aangepast worden aan specifieke wensen en behoeften.

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten omarmen we de transformerende kracht van LPG Endermologie en integreren we deze geavanceerde technologie in onze behandelingen. Ervaar zelf de resultaten en ontdek waarom LPG Endermologie een wereldwijde standaard is geworden in niet-invasieve bindweefselbehandeling.

Betreed de wereld van LPG Endermologie - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, waar innovatie en schoonheid samenkomen voor een stralende huid.

Meer apparatuur
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online