Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Cellulite

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten, waar we gespecialiseerd zijn in het aanpakken van cellulite, ook wel bekend als 'sinaasappelhuid'. Cellulite is een veelvoorkomende huidconditie die wordt gekenmerkt door putjes en bobbels, vooral op de ...

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Ontdek de Geheimen van een Gladdere Huid: Behandeling van Cellulite bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten, waar we gespecialiseerd zijn in het aanpakken van cellulite:

Cellulite, ook wel bekend als 'sinaasappelhuid'. Cellulite is een veelvoorkomende huidconditie die wordt gekenmerkt door putjes en bobbels, vooral op de dijen, billen en buik. Ons doel is om jou te helpen bij het bereiken van een gladdere en stevigere huid met behulp van geavanceerde behandelingen en bewezen methoden.

Wat is cellulite en welke soorten zijn er?

Cellulite ontstaat wanneer vetcellen onder de huid zich ophopen en door het bindweefsel naar buiten worden gedrukt, wat resulteert in de kenmerkende putjes en bobbels. Er zijn verschillende gradaties van cellulite, variërend van milde tot ernstige vormen. Ongeacht het type cellulite dat je ervaart, hebben wij effectieve oplossingen om je te helpen.

Onze Cellulite Killer: LPG Endermologie en Meer

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we een unieke combinatie van behandelingen die gericht zijn op het verminderen van cellulite. Onze cellulite killer bij uitstek is de LPG Endermologie, een niet-invasieve behandeling die de bloedcirculatie verbetert, vetcellen afbreekt en de huid verstevigt. Daarnaast passen we lymfedrainage toe om overtollig vocht af te voeren, en bieden we afslankingspakkingen en dermapenbehandelingen met anti-cellulite cocktails voor een optimaal resultaat.

Ervaar de Voordelen van Onze Combinatiebehandeling

Onze holistische aanpak zorgt ervoor dat we cellulite vanuit verschillende invalshoeken benaderen. De combinatie van LPG Endermologie, lymfedrainage, afslankingspakkingen en dermapenbehandelingen zorgt voor een synergetisch effect, waardoor je een prachtig en langdurig resultaat kunt verwachten. Geniet van een gladdere, stevigere huid en herwin het zelfvertrouwen dat cellulite soms kan beïnvloeden.

Ontdek de Cellulite Transformator bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat cellulite een zorg kan zijn. Laat ons je begeleiden naar een gladdere huid met onze bewezen behandelingen en expertise. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om cellulite te verminderen en weer vol zelfvertrouwen in je vel te zitten.

Laat cellulite geen obstakel zijn - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, jouw partner in huidtransformatie.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online