Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Lichaamsvocht

Lichaamsvocht behandelen

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Vitaliteit Herwonnen: Behandeling van Lichaamsvocht bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Lichaamsvocht behandelen

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we dat overtollig lichaamsvocht een impact kan hebben op je welzijn en zelfvertrouwen. Onze gespecialiseerde behandelingen, waaronder pressotherapie, LPG endermologie, en dermapen met vochtoplossende cocktails en lichaamspakkingen, zijn ontworpen om overtollig vocht aan te pakken en je een lichter gevoel te geven.

Oorzaken van Overtollig Lichaamsvocht en Hoe het te Verminderen

Overtollig vocht, vooral in de benen, kan worden veroorzaakt door factoren zoals een trage bloedsomloop, zwangerschap, lichamelijke inactiviteit of een onderliggende medische aandoening. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten richten we ons op het stimuleren van de bloedcirculatie en het verbeteren van de lymfedrainage om vochtophoping te verminderen.

Onze Geavanceerde Behandelingen voor Lichaamsvocht

Pressotherapie, LPG endermologie en dermapen met vochtoplossende cocktails zijn enkele van onze effectieve behandelingen om overtollig vocht te verminderen. Deze technieken stimuleren de bloedcirculatie, bevorderen de lymfedrainage en brengen vochtniveaus in balans. Onze vochtoplossende drainerende lichaamspakkingen bieden een aanvullende boost om het lichaam te ontlasten van opgehoopt vocht.
Zelfzorg voor Thuis: Tips tegen Overtollig Lichaamsvocht

Naast onze behandelingen, adviseren we eenvoudige zelfzorgmaatregelen voor thuis. Regelmatige lichaamsbeweging, het vermijden van langdurig zitten of staan, en het dragen van compressiekousen kunnen helpen bij het voorkomen en verminderen van vochtophoping.

Ervaar het Vederlichte Verschil

Onze cliënten merken vaak een direct verschil na de behandeling. Het gevoel van zwaarte in de benen verdwijnt, en de huid voelt strakker en verfrist aan. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten streven we ernaar om jouw vitaliteit te herstellen en je weer een vederlicht gevoel te geven.

Ontdek de Verfrissende Werking bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Heb je last van overtollig lichaamsvocht? Laat ons je helpen om verlichting te vinden en weer te genieten van een lichter gevoel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe onze gespecialiseerde behandelingen je welzijn kunnen verbeteren.

Voel het verschil - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, jouw partner in lichaamsvochtbeheer en welzijn.

Meer behandelingen
Bekijk alles
Waarmee kunnen we je helpen?
We staan klaar om u van uw huidklachten te verlossen. Boek vandaag nog uw adviesgesprek en kennismakingsbehandeling.
Boek online

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online