Huidtherapie Hoogstraten gebruikt cookies om jouw privacy te waarborgen en om onze website te verbeteren.

Klik op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan, of stel hanmatig je voorkeuren in.

Collageenverlies en huidverslapping

Naarmate de jaren voorbijgaan, kan collageenverlies leiden tot huidverslapping en verlies van stevigheid. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten bieden we effectieve oplossingen met onze collageenversterkende cocktails

6 dagen per week geopend
Geopend van 10.30 tot 21.00
Privé parking
Medische producten

Herwin je Jeugdige Stevigheid: Collageenverlies en Huidverstrakking bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

Collageen aanvullen

Naarmate de jaren voorbijgaan, kan collageenverlies leiden tot huidverslapping en verlies van stevigheid. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten begrijpen we de impact van deze veranderingen op de huid en bieden we effectieve oplossingen met onze collageenversterkende behandelingen.

Collageenverlies en Huidverslapping: Een Natuurlijk Proces

Collageen, het bouwsteen van een stevige huid, neemt af naarmate we ouder worden. Dit verlies kan leiden tot huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels. Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten hebben we oplossingen om dit natuurlijke proces tegen te gaan.

Dermapen Collageenboost: Jeugdige Stevigheid

Onze behandelingen omvatten collageenampullen, vitamineampullen en huidverstrakkende cocktails, die door middel van dermapen onder de huid worden gesluisd. Dermapen zorgt voor microscopische puncties, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen aan te maken. Dit resulteert in een jeugdige stevigheid en verbeterde huidtextuur.
No-Needling Optie: Comfortabele Verstrakking

Voor degenen die liever geen naalden willen, bieden we een no-needling optie aan. Deze behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologieën om collageenverlies tegen te gaan en de huid te verstrakken zonder enige penetratie van de huid.

Ideaal vanaf 35 jaar: Voorkom en Behandel Huidverslapping

Onze collageenversterkende behandelingen zijn ideaal voor mensen vanaf 35 jaar en ouder. Voorkom en behandel huidverslapping voordat het zichtbaar wordt en geniet van een jeugdige uitstraling.

Waarom Kiezen voor Onze Behandelingen?

Bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten streven we naar het leveren van resultaatgerichte oplossingen. Onze therapeuten begrijpen de unieke behoeften van jouw huid en creëren een aangepast behandelplan voor maximale effectiviteit.

Terug naar Stevige, Stralende Huid

Herwin de jeugdige stevigheid van je huid met onze collageenversterkende behandelingen. Ontdek hoe jouw huid kan stralen en verstevigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en begin aan je reis naar een stevigere huid met Huidtherapie Zuid Hoogstraten.

Stap in je jeugdige huid - Huidtherapie Zuid Hoogstraten, jouw partner in collageenverliespreventie en huidverstrakking.

Welkom bij Huidtherapie Zuid Hoogstraten

We zijn een schoonheidsinstituut en huidverbeteringsinstituut voor mannen én vrouwen dat de focus legt op niet-invasieve en niet-chirurgische huidverbeterende behandelingen met professioneel advies.

Over ons

Boek uw behandeling online

Boek gemakkelijk online uw gewenste schoonheidsbehandeling of geef ons uw wensen door voor een behandeling op maat.

Geef Huidtherapie Zuid Hoogstraten cadeau!

Wil je graag iemand een heerlijke behandeling schenken? Dan is een kadobon van Huidtherapie Zuid Hoogstraten een fantastisch geschenk, zowel voor huidverbetering als ontspanning!

Ontdek onze behandelingen

Gun uzelf een mooie huid

De focus van Huidtherapie Zuid Hoogstraten ligt op het welzijn van jouw huid en lichaam. We werken met medische merken zoals ME Mesoestetic, Image Skincare, BCN institute Barcelona, Skinderma en Medixa.

Boek direct online